Keresés

Ikerélmény - különleges élethelyzet - elhalt ikertestvér

LinkajánlásCsaládfelállításCsaládfelállításcsaladfelallitas.lap.hu/9-99hu14772523202007-11-09 11:13:532016-10-23 21:52:00CsaládfelállításCsaládfelállításCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2007

Meghatározás

Az ikerélmény szinte a legkülönlegesebb élethelyzet. Több magzat együtt kezd fejlődni az anyaméhben. Abban a mindent jelentő 'világegyetemben', ahonnan sok, mély élmény marad bennünk. A testvérek ilyen közelsége szinte ésszel felfoghatatlan, csak az élő ikrek tudják ezt. A fejlődés korai szakaszában az ikerterhességek döntő hányada során a testvérek elhalnak, és csak egy gyermek születik meg. Ez a mély, érthetetlen emlék az ikerélmény, amelyre a családfelállítás módszer kitűnő rálátást ad, és a felismerések sok nehézséget azonnal oldanak. Az ikerélmény számtalan életvezetési nehézségre ad választ. Ebben a dobozban bemutatásképp gyűjtöttem linkeket az ikerterhességekről. Az ikerekkel külön lap.hu oldal foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Ikerélmény - különleges élethelyzet - elhalt ikertestvér
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés